Memori memori


Hai hellooo...

Why entri pasal memori ni? Actly aku agak happy laa recently ni. Bukan happy tapi hyper happy. Haaa macam lain pulak bunyi dia yedak? Okaylah first sekali aku nak story pasal semalam, 30 july my mom dapat duit durian runtuh sebanyak RM5000. Wow kaya woi kaya haha. Then ayah aku pon dgn drastiknya buat keputusan nak balik kampung di Batu Pahat, Johor. And guess what? For the 1st time i drive ke batu pahat haaaa,,..hebak seh. Yelaaa bagi penakut macam aku ni mmg laa rasa macam hebat yedak? Ace aku bgtahu yg kat prodriver, tak ke digelakkannya aku ni. Hemm apa2 pun itu dah cukup baik bagi aku.  Alhamdulillah.

Today sangat sangat sangaaaaaaaaaaaat happy sebab mak belanja gold brecelet.  Jeng jeng jeng ini diaaa..


 “eleh gelang macam tu pon nak jakun” SO WHAT? Kau hada? Ada? Em okay sorry. Haha kesian tau aku umur 20 tahun baru dapat satu barang emas. Aku tengok kawan kawan aku gelang emas sampai ke siku, rantai berat sampai jalan pon dah tunduk je, gelang kaki lagi laa banyaknya sampai nak berjalan pon malas. Hahahahahaha okay tipu lagi. Tapi syukurlaa,,sekurang-kurangnya aku ada..hee tapi satu jela kuang3.

And and and today jugak i make donut for iftar. Wanna have one? NAH


Photo today: 


*oh abaikan spec yang besar tu*

No comments: