Iftar with bebigels GFFS7

Hai hello..,

'Salam takde ke?' hee sorry sorry. Bukan apa, say hai lebih kepada world wide yang mana pembaca berbilang bange. Yedak? hee.

Pada hari rabu 15hb august 2012 yang lepas, aku telah attempt satu event yg mana takde laa besar mana just untuk bebigels sekalian jek. Event ni dah pun dirancang selama seminggu. Memandangkan kami warga GFFS7 busy study so payah nak cari tarikh yang sesuai.  

Tepat jam 5ptg kami berkumpul di One Segamat. Si Wawa baru start cuti bergerak dari Cheras and Safira dari Muadzam. Aku drive dari Pemanis, Taty drive dari Kluang, and Nuna drive dari Spang Loi terus jemput Lela kat Taman Yayasan. HAHA perlu ke mention sorang sorang? Perlu! ceh. So sekarang ni ada 3 kereta. Di OS kami window shopping kejak then barulah berpecah satu kereta dua orang. 

Juara Ikan Bakar ialah next location kami. Meja kami dah pun direservekan untuk 7orang. Haaa,,yang lagi sorg tu siapa lagi kalau tak Apit. Dia tak dapat join sebab terpaksa kerja. Huhuuuuu.. 

Okaylah,,lets picture tells everything. Layann..

 Nuna: 'Pit, ni kerusi untuk kau haha'
 Bebigels GFFS7. Kalau ada event mesti tak cukup sorang T.T
 Dari kiri: Deeja, Nuna, Lela, Wawa.
 Dari kiri: Safira, Taty.

Selepas berbuka, kami terjah Dataran Segamat saja cuci mata. Kalau nak cuci kaki kat tandas laa kan hihi.

And and and plan tambahan kami nak sambung pajamas party kat rumah Taty memandangkan rumah dia di Spang loi tu kosong. But kita hanya mampu merancang, Tuhan yang menentukan. Tiba di Taman Yayasan, kereta aku mati tengah tengah jalan. Sungguh cuak Ya Rabbi tak tahu nak describe macam mana. Nasib baik bebigels sekalian ada. Kereta aku tak boleh start sebab battery kering sangat. Just boleh tolak hingga ke tepi jalan je. Lastly plan PAJAMAS PARTY TAK JADI. Hahaha padan muka aku!

Em,nak buat ucapan sikit boleh tak? sikittttttttttttttttt je. Bukan ucapan raya haha, raya pon belum lagi.

"Di kesempatan ini saya ingin memohon maaf diatas segala kesulitan, cacat cela program dan sebagainya. Thanks korang sebab babtu aku dalam kesusahan masetu. And thanks jugak sebab you all made my day. Sayang korang ketat ketat. Love yeahh!"



HAPPY. HAPPY. HAPPY. HAPPY. HAPPY. HAPPY. HAPPY. HAPPY. HAPPY


P/s : Muka kami sama tak? hihi
 Actly si Safira and Apit tu pon pakai spec yang sama, old school.

Kbai.

No comments: