Holiday Dabeldate

Something yang dah lama berlalu but baru nak post. Memori lama but just tinggal memori jelaa.. dulu aku pernah buat entri pasal dia ni then lepastu dia marah. Haha bajet hot leteww pk org lain akan baca je blog aku ni.  Okay tak kira nak jugak post pasal dia ni.

Ini cerita waktu cuti bila entah dah lupa haha. GFFS7 plan nak turun Jb. But at last aku and Apit je yang sampai ke Jb. Masetu kami berdua fly naik transnasional dari Terengganu. Fuyohh....

Akhirnya holiday GFFS7 jadi holiday dabeldate. Haha kebetulan Baim (bukan nama sebenar) juga bercuti.  




First day: sampai je terminal Larkin dah subuh. Baim belanja mcd horray! Haa,,itu yg free hair ialah Apit. hee sorry pit guna gambar kau tak bertudung.



Second days: Baim belanja Nando's. BEST SANGAT! This time w/ Apit and Mia juga



JOHOR PREMEUM OUTLETS (JPO) with family maksu Apit. Sempat laa borong baju PDI and sweater Nike. Love sooooo much!


Third days: shopping kasut for Baim. Then malam tu Khalis bawa pergi watching movie and makan chicken grill kat Hutan bandar. Peh superb!


Last day: perlu balik ke UMT pagi pagi lagi. Jeng jeng jeng balik w/ Baim haha. Jgn laa terkejut sebab dia pon study kat Terengganu, uitm dungun laa.. 

Okay memang holiday yang sangat OHSEM! so, memori ni tak akan dilupakan sampai bila bila. and for Baim thanks sangat2 sebab bawak g jejalan. Naik alto pink pulak tu hihi. And and and jangan marah ye pasal entri ni. 


P/s: Handsome tak dia? sorry dah berpunya laa..haha. Hope relationship dia with Lynn akan kekal. Amin.


No comments: