tired of waiting

kalau jodoh tak kemana .
yeah , thats right !
but kalau macam ni lah kau layan aku ,
walaupon ada jodoh tapi tak tentu lagi jadi ke tak .
aku nak tengok nanti betul ke kalau jodoh tak kemana .
karang jodoh kemana , aku kemana .
pleaselah jangan buat aku macam ni .
aku dah penat menunggu .
aku dah penat bersabar .
ape kurangnya aku ?
hodoh ? pemalas ? pengotor ?
hey sudah lah . .
kau untung tau dapat aku .
sebab aku ni lah satu satu nya perempuan yang sudi tunggu kau
sebab aku ni lah satu satu nya perempuan yang ikhlas sayangkan kau
aku hope kau sedar ,
and when the time comes ,
aku harap masetuh kau still tak terlambat . .


credit to nurul . tengs kasi copy . hee


No comments: