Raya lagi??

Assalamualaikum..

Today is Friday.
Friday belum habis lagi so aku cerita pasal Thursday nak?
Okay. Im still in mood raya. Semalam pon kami pergi beraya. Kami? Who? Adakah si panda dan anak anak nya? Oh okay merepek.
Kami tuh actly aku , nuna , khalis , zamel , haqem , bukh . Em seriously tak plan pon sebenarnya. Aku just plan nak beraya rumah nuna and atiqah. And suddenly satu kemalangan telah berlaku. Huhu. Nih yang nak buat hamba Allah part 2 nih. Hahahhah. Tak delah. Entah macam mana si deeja sengal nih pergi lagar divider. Eh divider ke? Longkang? Err gaung? Eh no no. It suppose to be kalbat. Er betul ke ejaan die nih? Em lantak lah. Korang tau tak yang mana nih? Kan kalau kat simpang nak masuk lorong kan ada longkang kan? Tpi atas longkang tuh kan mestilah jalan tar kan? Then tepi jalan tar tuh ade macam batu or simen yang besar kan? Haaa kereta aku naik atas tuh laa. Haha. Dashat tak? Okay akibat daripada aksi stun yang tak jadi tuh, tayar kereta aku pon bocor (bahasa sopan). Kalau bahasa tak sopan kira meletop laa kan. Haha.
Okay disebabkan tayar tuh duit aku pon melayang. Huhu. Thanks to nuna and family. Kalau takda korang aku tak tahu nak cakap apa. THANKS A LOT SAYANGG !
For Atiqah jangan nangis okay? Alaa bucuk bucuk. Budak HOH (HOT actly.ini bahasa kami) tak bley nangis. Haha. Nanti bebila aku datang rumah kau beraya.
Right! Agak agak dalam pukul empat lebih tak silap, aku pon gerak pergi beraya. Haa time nih laa aku and nuna jumpa dengan laki laki tadi. So beraya la sekali. Ramai ramai kan lagi best. Tak banyak rumah yang kiteorang pergi. Last skali beraya kat rumah hamzah.
Masetuh dah petang sangat. So singgah kejap je. Sempat laa aku panjang leher cuci mata skodeng bagai kat dalam rumah dia tuh. Hehe. Aku ada juga cari Muhammad tapi tak jumpa pulak. *ehee nanti abg die bace kompem marah.hee
Aweks cun !


TQ baca.hee

No comments: