kata hati




A : oii sombong!
B : haha.mane ade sombong.eh ape cite sekarang doe?
A : haha.cerita ape?aku biase biase jelaa.nothing interesting..
B : alaa macam tak semangat je..
A : hurm ape perlu aku buat haa?
B : buat ape?ape maksud kau ni?
A : ni pasal anggur lah.
B : ohh..nape?nape?
A : ape perlu aku buat haa?penatlah macam ni.macam orang bodo dah aku rase.pk aku ni tunggul ke hape nak tunggu die cam orang yang takde perasaan pulak.geram lah aku.
B : so?ape plan kau?
A : mana ade plan pape.hishh otak aku pon dah naik sumbat dah ni.
B : anggur ade contact kau tak?
A : ade memanglah ade.tapi dah macam biskut dah.kejap text pastu hilang.aku memang text die suruh tak payah balas pon.aku memang suke orang tak balas text aku nihh.grr!!
B : hahahhahaha..lawak la kau ni.
A : alaa.,aku bukan tengah buat lawak laa..
B : okay okay.serius cepat!haha.
A : eh semalam aku ikut cakap kau suh try mintak couple ngan apple.HAHA.gile tak aku?
B : SERIUS?!bapak gile ah kau.haha.aku memain jek semalam.eh eh pastu die cakap ape?
A : die cakap boleh jugak.hahahhahahah.die pon boley plak kann melayan jek.haha.
B : haha.serius doe die tuh gila kat kau.perghhh jeless aku.huuhu
A : eleyy..mane ntah kau tau.die pon takde cakap.sebok jek kau nak tafsirkan sendiri.haha
B : betul la weh.aku taulah.tengok cara die pon aku dah tau..
A : eleyy..
B : ape eleyy eleyy?aku cakap betul tak nak caye.
A : haa yelah yelahh.huh
B : eh abestu korang tengah couple laa ni??
A : ah takde maknenye.aku tak boleh la weh.aku rasa sebesalah kat anggur.
B : asal plakk??!
A : erghh entah la weh.aku pon tak tau.entah entah anggur pon tak kesah pasal aku ek?haii bertepuk sebelah tangan laa aku.huh.serius doe sedih gila.setahun weh aku tunggu die.die nak aku tunggu sampai bile nihh??ce cakapp
B : alaa relax lah weh.kau kan kuat.ceh ayat ambik hati.hahahhaha
A : hahaha.sengal la kau.tak jadi nak sedih dah aku.haha
B : hha.kau lagi sengal.eh pastu kau cakap ape kat apple?
A : aku cakap eh tak jadilah couple.tarikh tak best.haha.dan dan jek kan alas an aku.
B : hahahha.tak boleh bla gila
A : arghhh!!aku rase macam nak jadi gila betul betul nihh.otoke?otoke?haha
B : sumpah kau dah gila.hahahhaha.g makan ubat
A : xpayah nak gelak sangat ah kan.
B : haha.marah plak die.okay okay sekarang kau nak buat ape ni?
A : entah.just wait n see kot
B : hmm tunggu lah selagi boleh menunggu…

p/s : janganlah buat sesuatu keputusan itu dengan mengikut perasaan.tetapi ikutlah kata hati  

No comments: