asal aku pending nihh??grr!


Okay aku tak tahu nak cerita kat sapa lagi ni. So cerita kat blog bleh? Tak boleh? Hade aku kesoh? Haha. Em ok entri ni aku nak buat sesingkat yang mungkin sebab aku busy pack barang tak siap siap lagi nih. Kalah cik bedah busy nye yerr..

FYI, esok aku nak gerak ke bumi Terengganu. Ceh cara cakap macam lah jauh bebenor. Tapi serius pada aku jauh. Jauh yang amat! Huh. Jauh dari family.



JAUH DARI DIA !!

Ohmy! Ohmy! Asal aku tak kuat nih. Perasaan tuh berulang lagi. Feel yang sama masa aku nak masuk KMS dulu. Ohmy! Ape perlu aku buat? What must i do??!! *gaya orang gila.ceh.

Actually senang jek. Ikut kata hati. Ehemmm deeja da mula dah ni. Nak merepek lagi la nih. Haha. Okay tak tak. Ini serious. Lebih serius dari masalah wonder pets. Haha.

Aku nak jek luahkan apa yang terpendam sejak dulu lagi kat dia. Tapi kekuatan tuh tak ada. Sengal kan aku? Aduss, deeja deeja. Please lah berani. Setakat luah kat blog ape rase kan. Ce try face to face. Eh tuh da macam over sangat la pulak. Okay cuba lah bawak bincang both of you. *muka marah nihh.grr!

Okay sekarang nih aku dah pon cuba. Hah? Tak percaya? Ok tengok ni.


*sorry kecil.maluu~ huhu.


Ehee, yang lub lub tuh abaikan. Hehe. See! Sweet kan? Aloo, tapi nak betul betul. Ceh GEDIK! Haha. Em okay tuka mood serius cepat! Aku sedih nihh. Jangan la gelak. Aku tak mahu pergi UMT bley tak? Please..

'I MEAN THE OLD WE' means?? Haaaaaaa,,......asal aku pending sangat nihh. Ape yang die maksudkan?

Ohgod. Berat hati sangat nihh.. Pleasee..







tak mahu jauh dari die..


No comments: