Buih buih cinta

Buih buih cinta ?
Apa itu buih buih cinta ?
Buku cerita ea ?
Ke perasaan aku sekarang ni ?



Haha . Tajuk entri nak gempak kan . tak nak kalah . Haha . Buih buih cinta ? Haa apetuh ? Ehem sapa yang sedang dilamun cinta kat luar sana boleh laa buat satu entri pasal cinta cinta korang . And then tajuk mesti buih buih cinta tau . Panjang karangan hendaklah tidak kurang 3 perkataan dan tidak lebih lebih dua tiga page . Haha . Takde lah saja memain . Gurau pagi pagi ni pon best jugak walaupon da tahu tak lawak pon sebenarnya . Hape pon tak bleh ! HAHA .


Eh tapi kejap kejap . Macam best tahap dewa jugak tuh . Sape yang ada masa lapang and takda keja nak buat yang tengah goyang kaki tuh ke boleh laa buat entri korang and kasi link korang kat mana mana lah . Eh eh jangan kat mana mana . Nanti kang tak pasal pasal korang letak kat blog orang lain . Tak ke parahh tuh . Haha . Si tuan punya blog tu pon kompem tekejut babun ngan entri korg yang datang mengejut tak bagi salam tuh .


Dan untuk mengelakkan kejadian ' Seorang blogger mati terkejut akibat buih buih cinta ' Fuhhhlamakk ! Terbaik tuh tajuk surat khabar harian metro yang bertarikh 12 ogos 2011 nanti , so aku cadangkan korang kasi link tuh kat feedback kat bawah ni okay ? Right .

Tujuan idea entri Buih buih cinta yang datang petik lampu otak aku nih bukanlah satu contest or pertandingan yang selalu dibuat kat blog blog tuh . Nama pon suka suka . So apa ada hal ? Haha . Siapa yang try buat entri untuk aku tuh AKU SAYANG KORANG SANGAT SANGAT ! Hehe . Tujuan asal sebenarnya nak tambah lagi follower aku . Almaklum lah aku kan newbie kat dunia blogging nih . Siapa yang dah pro tuh jangan lupa support and kasi tunjuk ajar kat aku okay ? Hihi .


Okay . Aku tau aku dah banyak merepek dah ni . Haha . Sedar pon deeja . Ingatkan tak sedar lagi . If tak sedar , aku boleh kasi kaki . (ouh.merepek lagi)




Jap . Nak focus jap





Belum lagi






Okay . Kita mula kan semula . 

Buih buih cinta ?
Apa itu buih buih cinta ?
Buku cerita ea ?
Ke perasaan aku sekarang ni ?

Buih buih cinta yang aku maksudkan ialah NI HAA YANG KAT CURSOR AKU NIH . Haha . Laa.,ingatkan ape tadi . Tertipu tak ? MAAP!MAAP!MAAP! (ala ala nabil) Haha . Cun tak bubble nih ? Yang biasa kita tengok kan jenis sparkle bintang bintang kecil ala tongkat sakti nenek kebayan kan . So sekarang try bende baru pulak . Buih buih nihh naik ke atas and bile korang gerak gerak kan cursor nih penuh lah page dengan bubble bubble tomey tayang bucuk bacin nihh . Hihi . So kiut ^.^

Credit to nunayounique dan syuesyada . Thanks korang banyak membantu . I do love korang punya tutorial . Nice . Kalau you all nak usha blog dorang , click tag name dorang tuh okay ? perfect !


Jangan lupa taw entri Buih buih cinta tuh . i mean it . So pleassseeeee . . . hihi . (buat muka comel nak ambil hati pembaca) tak ada tarikh luput . Agak agak korang free , blog budak tak makan sayur ni sedia terima bila bila je korang nak hantar . Nak juga aku baca karya karya korang yang hebat , gojius , owsemm , meletop , dan seangkatan dengan nya lah . Hehe .


SEKIAN THANK YOU !

4 comments:

naim omar said...

sangat merapu XD

khadijahdeeja said...

aku memang suka merapu meraban nih . haha

ahnaf1992 said...

sape bukak blog ni pakai netbook, mesti lag. HAHA

khadijahdeeja said...

sape pakai netbook lg puas main bubble.hihi