salah aku ke??

dear diary.,
actly aku nak luah kan perasaan kat diary nihh.huh!sedih sangat..sobs..sobs..em diary nak tau tak?eh jgn tanye tanye.kang tak pasal pasal diary ckp xnk kang aku yg nyesal.haha.

INI KESAH SEBUAH KERETA

em pada suatu hari ade seorg hamba allah nihh saje laa nak tayang bakat yang tependam sekian lame tuhh kan pagi pagi lagi dah ambik kunci kereta ayah die,start,n dgn still pakai baju tidur tak basuh muka gosok gigi bagai terus bawa kereta tuh.ishh ishh ishhhhh xsenonoh perangai.kahkah.puas laa jugak round round satu kampung.sekali die tayang muka tayang gigi perghhh mmg mengancam seyhh.last last mate ke mana kereta ke mana.hahaha.ehh ehhh aku dah melalu nihh.aku nak cite lain actly.haha.em nak dipendekkan cerita lepas jep aku balik tuh esoknye kereta ayah aku ROSAK wehh.OMG ahh kan.mmg cuak tahap ghaban akuh.ayah aku da pandang slek jek.hhaha.selidik punye selidik rupenye starter punya hal daa.betri kering.fuhhh not my fault right?so xde istilah MOGOK KERETA lahh nihh?hihi.
: out sekejap :
em cuba try tengok tengok jengah jengah link nih : http://nunayounique.blogspot.com/2011/06/sindrom-demam-myvi.html
actly aku teringin jugak nak ade KERETA SENDIRI.hihi.em toyota camry?honda city?perghhh..nak yg gempak gempak kan..haha.cukuplah setakat myvi kn?hurm..mau nihh
want this! want this! want this! want this! want this! want this! want this! want this! want this!

No comments: