go shopping (!)

actly aku bukanlah jenis yg suka suki g shopping nihh.if aku nih kaye raye anak dato' anak datin nak menteri ke kompem kompem aku tuka statement aku tadi.hahaha.sape tak suke g shopping kan..lagi lagi if pegi shopping complex yg ade brand , ade name , ade artishh.hahahha.em aku teringin sangat nak pergi bukit bintang.em xtau nape..hope satu hari nanti aku dpt jugak jejakkan kaki kat bintang walk.walaupon just lalu jep.hahahaha.pelik tak wish aku nihh.haha.mmbe aku penah gelak kan bile aku cakap teringin sangat nak jalan kat bukit bintang coz "aku always kot g sane.nak di katekan tiap tiap hari lalu.dah naekk bosan dahh" hurmm.,,ko duduk kl bleh laa cher.huh!ni yg betambah jeles ngan mmbe mmbe aku.huhu.weii bile nak angkut aku g kl hahh?!dah naik kebatu aku terperok kat johor nihh.haha.em nanti korg bawak aku g pavillion : midvalley : timesquare : oneutama : n mcm mcm tempat lagilahh.tau?tau?hihi.perhh kat situ mesti banyak barang barang yg mahal plus branded plus cecantik plus mmg tak terjangkau akal lah nak touch barang barang tuh.

pergh perghhh..bile laa aku nak pegang barang branded cmni kan..haha.sedih hidup.hahahaha.but xpe..actly aku lebih suka jejalan chill kat tempat yg mcm petaling street : uptown kerr em barulah syok.nak shopping pon puas hati.ni klau g pavi alamatnye kne window shopping jelaaa.hhaha.em papepon just WAITnSEE wish aku tuh tercapai ke tak.haha.so G.O.O.D.L.U.C.K.D.E.E.J.A!

No comments: