sudah pagi xD

haii diary.aku belum ngantuk lagi lahh..em any oppinion?what??main tali skipping?kire bulu kambing?ishh..ape punya idea lahh nihh.haha.xsanggup aku buat tengah tengah pagi nihh.haha.kat fb tadi :
"haihh.b0osanlahh.."
"angry birdss la apelagi.ayuhhh"
"ayuhh?Amirul Hakim angry birds tuh hape?hehe."
"bhahaha.ingat tahu tadi.goggle chrome ade.search jer."
okey.thank you for the info.but actly google chrome kat lappy nihh kne update.so aku install baru.take time sikit lahh.n aku belum try lagi angry birds tuh cmne.soon or later i'll try jugak bende tuh.n get the high score.yeahhh!!haha.
out.cerita lain

erm macam macam lahh ade dalam kepala otak aku nihh.rase cm dah nak tesumbat nihh.haha.
  • bile nak kasi kura kura makan?
  • kucing aku pregnant ke?
  • jiran aku nak masak ape esok?
  • betul ke rozita dengan shahir?
  • OMG!tak berus gigi lagi nihh.
haha.bley tak aku nak stop berfikir n dah tak mahu pk ape ape lagi?macam tak jek.haha
close your eyes and try not to think.close your eyes and try not to think.close your eyes and try not to think.

No comments: