potong kaki.auchh!

dear diary,
actly if diary perasan yg aku da lame tak update blog.banyak bende da belaku sepanjang em mase em emm ape tuh nak panggil die?em..ahh sepanjang panjang lahhh.whatever laa kn..now aku da abes study.KOLEJ MATRIKULASI SELANGOR telah ku tinggalkan.almost 2 month.tp hidup aku tak banyak berubah.still ditakuk yg lame.sape yg takuk pon aku tak tau lahh.haha.em lapes jek tamat study aku trus sambung lesen L aku tuh.now aku da nak test JPJ dahh.tp tak kompem lagi bila.em sepanjang 2 bulan ni jugak aku bnyak abiskn masa kat rumah jep.rutin aku sama tiap2 hari.
bangun pagi
kemas rumah
mandi
sarapan
tengok safa & marwah.kisah si bodoh dan si tolol !
tengok pengantin remaja plus makan tghri
tengok boys over flowers <3
tengok glass castle pon <3
tengok strong heart.starking.nora elena.one piece
mandi
on9.lepak bilik.tngok tv
tido.zzZZ
haaa..,aku da kate.mmg mmbosankan kn?tiap2 hari bende yg same jep.huuhh.BOSANN!paham laa weii.bosan tau tak??cehh.nak mara pulak.kahkah.em tadi aku g kenduri arwah kat tasek alai.alahaii penatnye wehh.aku tetamu tapi aku yg buat keje.mcm hape ntah.look.kn aku da saket2 kaki daa.sape nk urut nihh??uhuu..sakit laa.lenguh satu badan.da tau sakit nape tak g rehat kn deeja?hha.perli diri sendiri.bukan ape.,tak perasan ke blog aku nihh da laen sket?cehh.nur atieqah n nor aqilah zaini yg tulun buadd.hee.santik kn?hehe.k lahh diary.wanna sleep.aku da banyak kali nguap da nihh.air mate aku asek klua jep.nseb baek yg kt idung tak klua.haha.slekeh deeja.k lahh.tata diary..

No comments: