in the middle of the night

hai dear diary.,
semalam aku betul2 tired gilehh.n aku tertidur awal.sorry sangat AHMAD IBRAHIM.pagi tadi baru aku perasan MMS kau.haha.mcm bangang jepp.diary nak tau die hantar ape?jap japp.

haaa....,,taadddaaaaa!!


hahahahaha.buat aku tegelakk jekk pagi pagi nihh.xpe2.hari ni hari kau.esok lusa belum tentu hari aku kn?haha.ehh ape aku merepek nihh?haa papelahh.em tapi kn nape kau terpk nak buadd bende alahh nihh ek?sengal jugak kau kn.haha.em diary nak tahu tak?ahmad ibrahim nihh kn die kawan aku yg kire KAMCHENG lhaa if kat matriks dulu..haha.kire aku berunntung dapat kawan ngan die coz die nihh HOT babehh.yeahh.haha.erm ahmad ibrahim jangan bangge sangat kehh.sikit2 tuh boleyy laa.aku izinkan.kau xbleh marah aku coz nihh blog aku kn..cehhh.for ur info diary,die nihh satu kuliah aku.tapi aku jarang nmpak die dlm kuliah.nape ek??perlu ke aku tanye?hahahaha.actly xperlu.semua org dah tau.em die nihh pulak kawan baik plus rapat plus kamceng laa pulak dengan my classmate,SYAFIQ FOUZI.cehh da mcm keluarga 69 pulerk.haha actly xpon.saje nak hyperbolakan cerite.but dier diary,ahmad ibrahim nihh baek.dengan kawan kawan die xpenah berkira.kami penahh berpicnik depan koperasi dgn xmalu nya makan roti with tuna yg delicious sangat tuh and banyak lagi lahh keropok kerepek yg ade.ingat lagi tak baim?mesti kau tak ingat kn.em masetuh ade syafiq othman,shahir,matpet,kau,em sape tuh yg pendek2 maen ragbi tuh?ntalaa.xtau name die pulakk.n yg penting aku sorg jep perempuan -.-" haha.xpelahh.kau xpayah laa susah susah nak ingat balik tau ahmad ibrahim.haha.em keh laa.da penat aku asek ckp sal kau jek.em bebila aku g JB kite chill sesame keh.em weh,nak aku marketkn kau lagi thak?jejengg.http://www.facebook.com/khadijah.deeja/posts/207959065908536?notif_t=feed_comment#!/profile.php?id=100001671429535

1 comment:

khadijahdeeja said...

Bila baca balik ayat ni'bebila aku g JB kite chill sesame keh' haha bendetu dah jadi kenyataan. Entri aku yang terbaru ada cerita pasal kita chill sesama kat JB. haha