BPmall + SquareOne

dear diary.,
actly sekarang nihh bukan in blog-ing mood.hurmm.but aku nak jugak cerita pasal semalam.hihi.
SEMALAM
aku tak tahu lahh kenapa mood parents aku baik mase aku cakap nak g BP.em ni suma wawa yg plan.THANKYOUSOMUCHWAWA.pagi pagi aku dah bangun.siap siap n trus ayah aku hantar sampai chaah.wawa jemput kat chaah then trus pechott g BPMall.eat while waiting safira and taty.habiss satu bpmall kiteorg ronda terus g squareone.ingatkan nak layan movie but xde cite yg best pon.last last g karoke jep.hahahah.em actly plan nak jumpe pon coz nak chill chill jep.so habis sume tempat kiteorg masuk.dlm pukul 4sengah kiteorg gerak balik.hantar safira kat simpang PARIT KARJO taty pulak simpang g KLUANG.otw balik tuh aku sedih sangat nak berpisah ngan wawa.xtau kenapa.huhu.myb lpas nihh dah susah nak jumpa sume budak BESEPAI lagi.isk.,iskk.,sedih kejap.haha.dalam kereta xmcm kami gegile pulak kn menari nari joget layan 2pm and super junior.haha.wawa sambil drive pon sempat.haha.
serius rindu gile time time SPM.sumpah rindu!em dah sampai chaah tuh menjajo jugak lah nak cari bas.sume bas ke segamat dah habis.at last aku buat muke tembok pegi tanya satu bas persiaran nihh.haha.kalau bas express xpelaa lagi.haha.aku just pk nak sampai rumah jep.aku tak kesah laa ape nk jadi jadilahh.haha.but makin lame aku duduk dalam bas tuh makin aku takut.dah laa sume cina.driver pon cina.lame lame satu satu turun dari bas.n tinggal lah aku bedua jep ngan uncle tuh.OMG!tuhan jep yg tahu betapa cuaknye aku.uncle tuh siap perli lagi:belani u ar tumpang olang yg u tak kenal?pastuh die bleh tepon kawan2 die plak tuh.kalau ckp melayu aku paham laa jugak.nihh cakap cina.ntah ntah die plan something buruk ke mane tau kn.aku xputus2 bedoa jep.haha.tuh laa.kalau dah kene kan tak masal.huh.n nasib baik dan syukur sangat bile aku dah sampai segamat.parents aku ambil n trus g shopping lagi.haha.pegi pasar malam jugak.hehe.dah lame tuhh tak jejak pasar malam..perghh.hari ni mmg terbaek lahh!love korg semua.muahh muahhh!!hihi.

: dapat selipar baru.yeahh!
dah bertambah koleksi
hihi :D

No comments: